Cathrine Pia Lund ny direktør i Miljømerking Norge

Cathrine Pia Lund er ansatt som ny administrerende direktør i Miljømerking Norge.

Lund kommer fra Innovasjon Norge, der hun har vært en del av toppledergruppen og hatt ansvar for eksport, internasjonalisering og merkevaren Norge. Å videreutvikle og posisjonere Svanemerket – det offisielle miljømerket i Norge og Norden – blir en viktig oppgave for Lund.

-Miljømerking er viktigere enn noen gang og Svanemerket har svært høy kjennskap i det norske folk. Vi har en stor oppgave foran oss med å synliggjøre fortrinn knyttet til miljømerking og å påvirke atferd hos både produsenter og forbrukere slik at de gjør mer bærekraftige valg, sier Cathrine Pia Lund.

-EU har lansert sin Green Deal og akkurat nå pågår det internasjonale prosesser som er svært viktige for videreutvikling av Svanemerket og miljømerking i Norge og Norden. Vi ønsker å være en sentral aktør i det nordiske og internasjonale samarbeidet for å påvirke fremtidens miljømerking. Jeg gleder meg til å gå løs på dette viktige arbeidet sammen med dyktige og engasjerte kollegaer i Svanemerket i Norge, sier Lund.

-Vi er svært glade for at Cathrine Pia Lund har takket ja til stillingen som leder i Miljømerking. Lund har en imponerende bred, dyp og relevant lederkompetanse fra næringslivet og det offentlige. Vi er overbevist om at hun er rett person til å lede Miljømerking inn en framtid med store vekstmuligheter for Svanemerket, sier Jarle Skeidsvoll, leder av styret for Miljømerking Norge.

Kontakt

Jarle Skeidsvoll

styreleder i miljømerking norge

+47 91561953js@svanemerket.no

Les mer