HAY med svanemerket sofa

Endelig kan du få tak i en mer miljøvennlig sofa til stuen din! Hays sofa Arbour Eco har blitt sertifisert med Svanemerket.

En svanemerket sofa har god kvalitet og lang holdbarhet.

Danske HAY har lenge forsynt design-interesserte med møbler og interiør. Men nå har de også tatt steget videre og svanemerket sofaen Arbour Eco, designet av norske Daniel Rybakken og Andreas Engelsvik.

Det finnes mange svanemerkede møbler på det norske markedet fra før, men de er tiltenkt det profesjonelle markedet for bruk i kontorer, skoler, sykehjem etc. HAYs sofa er for tiden den eneste svanemerkede sofaen for forbrukere som er på det norske markedet.

Hva betyr det at sofaen er svanemerket?

Svanemerkede møbler oppfyller strenge krav til hva de kan være laget av og til hvordan selve produksjonsprosessen går for seg. Svanemerket, som er det offisielle miljømerket i hele Norden, stiller krav til hele livssyklusen til sofaen – fra treet står i skogen til du har en ferdig sofa i stuen din, og helt til du i fremtiden ønsker å bytte ut en del eller reparere noe. Arbour Eco er laget av elementer som lar seg bytte ut ved behov – noe som er helt i tråd med den sirkulære økonomien vi er på vei inn i.

HAYs Arbour Eco er et godt valg for fremtiden.

En svanemerket sofa kjennetegnes ved

  • Dokumentert god kvalitet og lang holdbarhet
  • Trevirket i sofaen kommer fra bærekraftig drevet skog (og ikke regnskog)
  • Tekstiler, stoppen i putene og limet som er brukt oppfyller strenge kjemikaliekrav
  • Metalldeler skal enkelt kunne demonteres og resirkuleres

Her selges Arbour Eco

Les mer