Easygrow med svanemerket vognpose

Hold babyen varm og god på trilletur i Easygrows nye, svanemerkede vognpose – den første som har klart de ambisiøse kravene til Norges offisielle miljømerke.

Beskytt babyen mot vinterkulda med den svanemerkede vognposen Easygrow Harmoni. Foto: Produsenten

Babyer og småbarn tilbringer en god del tid i vogna. Nå som vinteren nærmer seg, er det viktig at vognposen holder babyen varm og god. Den svanemerkede vognposen heter Easygrow Harmoni (black). Med Svanemerket er det dokumentert at den har god kvalitet, at det ikke er brukt uønskede kjemikalier, og at alt det som vognposen er laget av oppfyller strenge krav.

Kravene dekker også etiske og sosiale forhold, for eksempel at dunet i posen ikke er plukket fra levende fugl og at arbeidsforholdene på fabrikken er i tråd med FNs kjernekonvensjoner for arbeidsmiljø.

Enklere å ta gode miljøvalg for småbarnsforeldre

– Det skjer jo noe med oss når vi blir foreldre. For mange er det først da man virkelig blir bevisste på hva produkter inneholder eller er laget av, og hva barna våre kommer i kontakt med. Med en svanemerket vognpose på markedet blir det enklere å gjøre gode miljøvalg også i denne kategorien, og det har vi gledet oss til, sier Anne-Grethe Henriksen, markeds- og kommunikasjonssjef i Svanemerket.

– Vi er stolte over at Easygrow har verdens første svanemerkede vognpose! Vi arbeider for at våre produkter skal bli mer og mer miljøvennlig. Å kunne skape produkter som både er gode for barna og for miljøet er noe vi brenner for, sier Maria Dalen, gründer og daglig leder i Easygrow.

Fakta om Easygrow Harmoni (black)

  • Vognposen er universelt tilpasset for å passe i de aller fleste vogner, og den kan brukes på Easygrow bæreplate. Easygrow vognposer er laget i god kvalitet for å kunne brukes i mange år og arves videre.
  • Ytterstoff: 100% polyester, innerstoff: 100% økologisk bomull. Fyll: 90% dun og 10% fjær. Fyll i ryggen: Resirkulert polyester
  • Svanemerkede tekstiler, som denne vognposen, oppfyller strenge krav til hele produksjonsprosessen fra A til Å.
  • Kravene dekker alle materialene og kjemikaliene som er brukt til å produsere posen
  • Kravene dekker også kvalitet, etikk og arbeidsforhold
  • Forhandlere av Easygrow vognposer

Les mer