Huhtamaki med svanemerket engangsbeger – til glede for innkjøpere

Huhtamaki med svanemerket engangsbeger
Det finske konsernet Huhtamaki er aller først til å tilby svanemerkede engangsbeger i det nordiske markedet. Huhtamaki opplever økende etterspørsel etter miljøalternativer og håper kundene følger opp engasjementet med å ta et miljøbevisst valg og velge svanemerkede engangsbeger.
Tekst

Huhtamakis engangsbeger er basert på 100% fornybar papirmasse, og kommer fra miljøsertifisert og sporbar skog. Begerne er produsert med farger, lim og belegg uten miljø- og helsefarlige kjemikalier.

- Dette er gode nyheter for alle oss som ønsker å kjøpe kopper med miljøgaranti, sier innkjøpssjef ved Universitetet i Oslo Jacob Landsvik. Det går med et stort antall engangskopper hvert år og Svanemerket hjelper oss nå med å velge den optimale løsning.

Strenge og helhetlige miljøkrav

Miljømerking stiller strenge krav til alle relevante miljøproblemer i alle faser av produktets levetid og det svanemerkede engangsbegeret fra Huhtamakis fabrikk i Finland er derfor et riktig og viktig miljøvalg ved bruk av engangsprodukter. De svanemerkede engangsbegerne fra Huhtamaki er produsert av fornybar papirmasse og med polyetylenbelegg.

Økende etterspørsel

- Våre kunder etterspør flere miljøalternativer og mulighet for lettere å identifisere disse og Svanemerket er da et utmerket alternativ. Det er et veldig godt kjent merke i Norden som kvalitetssikrer at dette er et bra og det er et riktig miljøvalg for våre kunder, sier markedssjef hos Huhtamaki i Norge Anne Kristin Ødegård. - Vi er spent på responsen hos kundene når vi nå tilbyr svanemerkede alternativer fortsetter hun.

Behovet og forbruket av engangsemballasje i det norske markedet er stort, både til kontorer, kantiner, cafeer, restauranter, serveringssteder, arrangementer og privat forbruk. Det gjør en forskjell at disse fremstilles i en miljøtilpasset prosess i hele produktets levetid. Huhtamakis beger selges hos de fleste mat- og papirgrossister på det norske markedet.

Kontakt

Tormod Lien, markedsrådgiver i Svanemerket
Mobil: + 47 92 83 79 59, tl[at]svanemerket.no

Anne Kristin Ødegård, Marketing Manager Huhtamaki Norway AS
Mobil: +47 90 61 34 58, AnneKristin.Odegard[at]huhtamaki.com